Verzending & retourneren

Verzenden
Bestellingen die voor 23:00 zijn geplaatst, worden de volgende dag geleverd. Voor de leveringen zijn wij afhankelijk van een externe partij. Vertraging kan voorkomen. Wij proberen hier zo transparant mogelijk over te zijn.


Retourneren
Om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met hun aankopen, bieden wij een 30-dagen geld-terug-garantie op alle ongebruikte producten. Houd er rekening mee dat wij geen gebruikte producten terugnemen. Omdat wij gratis verzending aanbieden, worden er bij het retourneren van een product administratiekosten van €7,95 in rekening gebracht. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. De administratiekosten worden verrekend met het terug te storten bedrag. Zorg ervoor dat het product ongebruikt en in de originele verpakking wordt geretourneerd om in aanmerking te komen voor de geld-terug-garantie. Als je vragen hebt over onze retourvoorwaarden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice . Wij staan altijd voor je klaar om te helpen!

Voorwaarden
We hebben onderstaande voorwaarden gesteld aan het herroepingsrecht.
Wij accepteren alleen de producten onder het retourrecht als de verpakking en het product in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte omstandigheden bij ons zijn geretourneerd. Alle meegezonden documentatie, samples, verpakkingsmaterialen e.d. moeten worden meegezonden in de retourzending.

Sportgoats is nimmer aansprakelijk voor enige schade, diefstal of verlies van het product of de verpakking tijdens de retourzending. De kosten van de retourlevering van de producten zijn voor jou. Het risico en de bewijslast voor de juiste en tijdige uitoefening van het herroepingsrecht ligt bij jou.