FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wat maakt SPORTGOATS ballen uniek?
SPORTGOATS ballen zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ze hebben ook een uniek kenmerk: ze geven licht! Dit voegt een extra dimensie toe aan je sportervaring, zowel overdag als 's nachts.

2. Wordt de bal opgeblazen geleverd?
Nee, onze ballen worden leeg geleverd om te voorkomen dat ze tijdens het transport beschadigd raken. Je kunt de bal eenvoudig zelf oppompen met een standaard luchtballenpomp.

3. Zijn de ballen handgemaakt?
Ja, alle SPORTGOATS ballen worden met de hand vervaardigd door vakmensen die zich toeleggen op het leveren van de hoogste kwaliteit.

4. Welke maat hebben de ballen?
Onze ballen voldoen aan de officiële standaardmaten voor de betreffende sport. We bieden een breed scala aan maten, waaronder maat 5 voor voetbal, maat 7 voor basketbal, enzovoort.

5. Is SPORTGOATS het merk van de ballen?
Ja, SPORTGOATS is ons eigen merk. We streven ernaar om de beste sportballen op de markt te leveren, zodat je kunt genieten van een optimale spelervaring.

Extra hulp nodig?

Als je een probleem of vraag hebt waarvoor onmiddellijke hulp nodig is, stuur ons dan een e-mail naar klantenservice@sportgoats.nl en we zullen binnen 20-36 uur contact met je opnemen!